Treager is ontstaan vanuit mijn verlangen om positieve verandering teweeg te brengen. Met 10 jaar ervaring als manager ben ik de kracht van leiderschap gaan combineren met het inzicht vanuit instinct en bewustzijn.

De eerste ideeën voor een eigen praktijk kwamen tijdens mijn werk als reisleider van groepsreizen in Amerika en Europa. Ik zag hoe mensen vol stress startten aan de reis en ontspannen terugkeerden. Ik wilde deze ervaring gebruiken in mijn werk. Bij PostNL kon ik als leidinggevende beginnen van 20 postbodes uit de Haagse Schilderswijk. Mooie momenten en lastige bezuinigingsonderhandelingen wisselden elkaar af. Uiteindelijk maakte ik de stap naar bestuurder van een sorteercentrum met 500 medewerkers. Een groeiend vertrouwen in mijn werkwijze koppelde ik aan het vertrouwen in anderen.

In deze tijd vergrote ik ook mijn inzicht in bewustzijn en de kracht van coaching. Via onder andere co-active coaching en transformational breathing ontwikkelde ik mezelf in leidinggeven en starte mijn eigen praktijk.
Bij Treager zet ik mijn kennis en ervaring in om de stap te maken van stress naar ontspanning, van twijfel naar betekenis.

 Achtergrond_treager