Het driestappen model

 Bewustzijn, Commitment, Leiderschap

Bewustzijn gaat over wat er speelt in je huidige situatie. Wat zijn je waarden, waar wil je naar toe? Waar sta je nu? We kijken naar het verschil tussen praten vanuit de gedachten in je hoofd en het praten vanuit je hart of buik. Wat zegt het verschil? Welke waarheid betekent het meest voor jou?

Leiderschap gaat over het onderzoek naar je krachten en groeimogelijkheden. Wat is de impact die jij hebt op anderen en wat wil je dat jouw impact is? Hoe kun je leiding nemen over je eigen leven? Je krijgt inzicht in wat je wilt bereiken en hoe je dit kunt doen.

Commitment is nodig om je inzichten en mogelijkheden daadwerkelijk vorm te geven. Wat is er nodig om nieuw gedrag vol te houden? Als afsluiting van elke sessie bespreken we hoe je dit kunt doen. Voorbeelden zijn: reminder in je telefoon zetten, inzichten professioneel uit laten tekenen, meditatieoefeningen of vastleggen van korte termijn acties die de coaching daadwerkelijk effectief maken. Met elke sessie wordt het nieuwe gedrag meer onderdeel van je eigen systeem. Nieuw gedrag slijt in tot op celniveau in.

Een standaard coachingstraject bestaat uit 6 sessies van 75minuten verdeeld over 3 maanden. Kosten:65 euro per keer. Je kunt ook kiezen voor een totaalpakket van 350 euro, inclusief het ontwerp van 2 professionele tekeningen). Andere combinaties zijn mogelijk.

De eerste sessie van 20 minuten is kosteloos. We bepalen dan of deze manier van coaching bij jou past. Coaching in de avonduren en weekenden behoort tot de mogelijkheden.

In mijn coaching hanteer ik de richtlijnen van de ICF. Hierin staat een vertrouwelijkheidsclausule en klachtprocedure. Als je dat wilt, kan ik je de richtlijnen van ICF in PDF toesturen.

 Praktijk Teager